zzz

jag har börjat med en aaaasmysig grej som heter “inga vardagar på våra gator”. min målsättning är alltså att sova bort alla vardagar fram tills jag kan supa igen :) hur mysigt är inte det! låta netflix skvala i bakgrunden på låg volym, ta sötaste tabletterna och bara få tiden att gå i den stora, sköna sängen som vi alla älskar. nu undrar ni vad jag har för tips till er som OCKSÅ vill “ha bort det där tråkiga innan festen”. jo, jag rekommenderar inte promenader, det blir man bara stel som en tjackad dildo av. däremot rekommenderar jag mat. man blir skittrött av det och kan nyvaken efter en sextontimmars session lura kroppen att somna om efter en riktigt tung måltid. sedan är det viktigt att det är mysig setting i sovrummet. jag brukar tända någon riktigt svag ljuskälla och ba “nu ska jag dricka varm mjölk under duntäcket och tänka att jag gör olika saker med killar och att andra är avundsjuka”. dock börjar det bli jobbigt att vara vaken i fyratimmarsintervaller efter några dagar (vill ju följa paradise hotel och dylikt) kroppen vill tydligen va vaken? alltså: fram det tunga artilleriet! sömntabletter. nu är det onsdag 04:59 och jag har inte varit vaken mer än 4 timmar i sträck sedan söndag morgon. jag är verkligen så himla lycklig! jag tror det här är “nya jag” <3

Comments are closed.