lite bilder

jag va ju ute på landet och lite inne i stan, här kommer bilder

på resan upp tittade jag på sköna youtube clip för inspiration

sen läste jag om ett bra coolt liv i veckans nu medan jag solade mig 37 nyanser mörkare. som vi alla vet tar coola ecstasy, ligger med gifta män och så vidare. kommer aldrig bli coolt att typ inreda renovera lr va fan simsgubbarna i facebook gör

hur vackert ritade jag inte som barn! <3

blev en del kristna dikter om hur dåligt det är med att festa. typiskt barn att moralisera över saker dom själva kommer göra helt utan reservationer som vuxna

happ??

kortfattad dikt om gud. hade precis fått dator och SKRIVARE så jag skrev ut allt jag tänkte typ

det här e sååå deppigt. min farmor som snart dör, sitter i rullstol och knappt kan prata har “date parfym”. usch hjärtat går sönder. sen kan ni ju gissa vem torkade ansiktet med den handduken som hängde under lappen “nedre tvätt” :(

hur jag va i ettan enligt dom i klassen :(

älskar när killar gör så man kan “ana snoppen genom byxan” men inte drar fram den, så jag va tvungen att svara

sen hade jag inga pengar så jag gjorde egna!!! man får det!!

har ramat in och hängt upp mitt livs största kärlek och inspiration ovanför sängen. glipan i rullgardinen kastar in ljus

den visar vägen ;)

Comments are closed.