nån musik

det är en rutten asfaltsvärld där ute. jag promenerade hemåt genom city, fick feeling och skulle “dra handen genom en buske” så va det en rosenbuske och nu finns ingen hand längre :( hatar när jag försöker “göra fint”!!!! jag har tänkt på sommaren 2014 och den är olika saker, dom här:

* calippo – sååå gott att suga snögubbens snopp och snögubbar är snälla — topp!

* hemska podcastpromenader “innebandykrönikan 1900-1990”

* en sån bigpack panpizza med 8st :) VÄRMS I UGN för dekadent lyx

* dom träden längs ringvägen på natten. när trädkronorna suger upp gatlyktorna och förvandlas till nåt overkligt grönt med skarpa skuggor. sen en sån porrigt nattblå himmel :) en classic neonbränna skärgården style matchar det fint samt en ny klocka?? borde köpa det. jag tror jag har dricksat min calvin klein till nån svarttaxichaufför i utbyte mot att inte bli våldtagen eller nåt :( anyhow

* sängkläder som torkar och torkar. dök ner nu i mitt täcke och det luktade en kanna grädde och lite solbränna, ni vet den lite smutsiga doften som gör sig påmind efter en dag på rygg eller efter 30 minuter solary?

* att driva runt planlöst i city mellan barer och lyssna på musik i hörlurar och inte bry sig om nån tråkig skit typ människor pengar bouppteckningar skola

* sånt ödesdigert “rassel” i träden om nätterna

* macbooks gröna värld. har ni tänkt på det, slår ni upp datan så är det väldigt GRÖNT?? känns som en tvättstuga på vintern.. *tänder en till joint*

Comments are closed.