cool fredag

hej sexy fuckers, är ni kåta eller? trodde väl det. i dag är det nämligen fredag, dagen som vi alla har väntat på. i dag köper jag nämligen ett terrarium med fyra tillhörande ödlor vars liv jag fortlöpande kommer dokumentera här i bloggen. jag har döpt ödlorna till: katarina, alexandra skoja haha. jämfört med hundar och katter känns det ändå naturligt att döpa ödlor till människonamn. jättekonstigt om en katt skulle heta kattarina. hahahhahahahahha sinnessjukt. då skulle jag ba “katt….. *stönar ah*” sen låter jag det gå kanske… 10 sek… varefter jag mystiskt väser: “rina”. hahahahaa jag har så roligt här för mig själv i lägenheten. går runt och snackar med väggarna, sjunger och spelar piano, gitarr, målar, färgar håret, lagar soppor, dricker lemonad och solen går alltid upp i ansiktet så i morse vaknade jag med ett leende på läpparna efter en intensiv sexdröm, i vilken jag blev jagad av en gapande fågel vars mun var alldeles uppfläkt och på tungan rusade det runt tusentals nyckelpigor? gud. någon måste ha lagt angel dust i mitt kranvatten. jag vill “nhoppa” nu, dvs nätshoppa. jag har ett problem!!! förutom det att jag har ca ett paket cigaretter på kontot och det är att varenda gång någon smäller igen en dörr i trapphuset känns det som att någon “kommer hem till mig”? betingad respons I guess. ingen kommer NÅGONSIN komma hem till mig *ser gravstenen nu* jag kommer säkert sätta en klubba i halsen och dö här. lika bra jag börjar barnsäkra lägenheten… ok, ska göra det nu hej då

Comments are closed.