pride

hej och välkomna till ett 33-gradigt stockholm där det enda som slår som spön i backen är blod, svett och tårar. det har dessutom varit pride — kärleken och glädjens högtid vilket jag har firat med att vara extra deprimerad. på onsdagen festade jag på ett ställe på kungsgatan där en 2 meter lång skräckfarbror stod i rökrutan med världens_största_snoppkontur. det va helt otroligt. sen blev det Torsdag som i Trosfest och därifrån minns jag inte så mycket men fick det här på grindr???

tur att jag va påklädd i ala fall!!! har gått upp 3 fula kilon sedan jag slutade röka nämligen. hatar att ha vanlig kropp lol. kollade mingelbilder nyss och klädkoden verkar ha varit färgglad kalsong med hål som e 1 cm tight band över lilla pek snoppen eller “farlig jockstrap”?? fatta ingenting. på fredag va det dags för trädgården och där satt jag lutad mot en vägg och lyssnade på music mest hela kvällen. visst att man kan göra det hemma, men hade glömt att gå till systemet så det blev en “systemet äta här” istället för “ta med”?? funkar det om jag skriver så? skitsamma. pride avslutades på berns med en sexa white russian och mingel i 180 på deras terass, det va underbaaaart. nu ska jag köpa 2 liter sån utländsk coca cola med etiketter i kyrilliska och titta på sorority row. den e faktiskt underskattad. andra underskattade men ändå dåliga skräckfilmer: creep (2004), house of wax, train (2008), urban legends final cut (inte lika bra som första men ändå “helt ok”), shrooms (sexig scen när ett skogsrå suger av kille i bil ;P), hostel 2, 100 feet, thir13en ghosts (lägger en 50/50), house on haunted hill, my little eye (ung bradley cooper m brittisk stil)

Comments are closed.