sibylla

ROCKERS HAMBURGER!!

jag ska berätta va jag inte gillar med moderna hamburgare från max, donken, burger king etc..

Dressingen är varm för den legat och svettats på det där äckliga elementet och släpper man en prott hemma efteråt stinker det restaurang i hela rummet

så nu ska jag berätta hur en riktig hamburger ska vara! för det första skall den vara en 150 grammare i ett för litet bröd så burgaren “lipar” ur brödet *ryser av kåthet*

sen skall det vara isande vinter när man beställer den, typ minus 10 så att hela burgaren ångar när man får den i näven och dressingen ska vara oerhört kall.. för när varmt möter kallt uppstår magi ;-)

personligen gillar jag sibyllas gatukök, dom ploppar typ upp som rubiner längs småstadsvägarna. när jag va liten trodde jag en kvinna som hette sibylla bodde där “hela tiden” och undrade va fan hon hade för sig på natten? hur sjukt är det inte sedan att det finns mer liv utanför stockholm. typ 300 andra städer där folk har jacka och går på ica typ.. lika svindlande som att tänka på att jag känner oändligt mycket mer än stjärnor i rymden som är gigantiska. hur ensam är man inte, bara lite damm på jorden typ

 

Comments are closed.