inlines e coolt

hej alla kp-läsare! är uppkopplad mot talltelegrafen uppe vid grustaget 5 km från stugan min. ibland är det 1 pinne, ibland 2. sitter på en sten som går rätt upp i arslet (som en skön kon) så man kan lugnt säga att 1 pinne räcker ;) jag var ute i helgen. tog två riktiga jävla lantisfyllor. fy fan va skönt det var. ba sitta och supa, röka utan att behöva tänka på vem som e vad, var alla ska nånstans, vilka som bråkar, varför nån e ledsen och vilka som e snygga osv. på fredagen var utbudet typ spridda skurar 40 åringar i shorts med rakad skalle och glasögon och några ärtiga fågelskrällen med tuppkam i neonkläder?? så distraherande overkligt, men jag lyckades ändå fokusera på det viktiga, spriten. den gick ner och på lördagen var det faktiskt några snygga killar med “fin stil” ute och ett par “fräscha tjejer” också. är inte det mysigt? fina lantisar som duschar och sprätter runt som välsmorda dildos till coverband som skriker “kom igen!! nu hoppar ni FÖR FAAAN!!!” varpå dom spelar nån riktigt rockig låt, medan man e helt omringad av alldeles dödstyst svart skog, orubbliga blå berg och såna vägar i nattdimma jag alltid känner “rädd/vill” inför. jag älskar att va på landet MAX 1 VECKA och det har jag varit i morgon. åker tillbaka till city då. det är tydligen pride men jag får rysningar bara jag tänker på ca alla uteställen?? det blir alltid så efter några sekunder småstadsliv. flash andfådd efter en eller två starköl när alkoholflimret rullar in och man ser hud och munnar för nära eftersom man trängs på typ riche och aldrig litar på nån eller nåt

Comments are closed.