“mello”

kent ska ge upp. bra. mina favorit låtar med kent är: ett tidsfördriv att dö för, kevlarsjäl, i stället för ljud, ingenting någonsin och beskyddaren. sedan har det varit melodifestival, barnens högtid. vinnarlåten är det sämsta jag hört sedan brandlarmet gick igång på tg förra sommaren, men förstår att tjuriga lintottar på mcdonalds med ketchup runt munnen och ballonger behöver nåt att lyssna på medan dom blir skjutsade i bilen till tråkiga saker. är så jävla less på det utseendet?? sök akut vård barn jävel. skulle aldrig kunna jobba på dagis pga skulle favorisera sexiga barn. det som irriterar mig mest med ”mellon” e att folk kallar det för det, tätt följt av 89 år gamla peddo bögar som ba ”vet ni att eric saade molly måns o gargamel e bög?” man ba..ge upp. du har inte en chans, även om dom så vore. vissa förstår det, så de blir stenhårda fans i dubbel bemärkelse och ”hejar på glatt” för de tycker “låten e så bra”. slutligen kommer qx darrande av kåthet o ska intervjua nån stackars str8 artist om dens sexliv, ”runkminnen” och fan och hans moster varvid den måste vara ”nere med bögarna” och svara uttömmande. hahaha, det är typ utpressning?? kan eventuellt vara för det <3 nu ska jag gå ut i gamlas väder. pensionärer har nämligen en radar för när det är fult ute. dom älskar verkligen att vara ute då

Comments are closed.