många träd

Bonka donka åkte till många träd!!! för det skulle va begravning på trosdagen. jag bilade upp mcdonalds drive in style och va framme klockan 4.30 på morgonen och då var det dags att röka en fet hasch cigarett som vi alla älskar och sen däcka i några timmar. upp klockan 10, på med vardagskläderna dvs begravningsklädsel och vidare till blomsteraffären för att köpa en “hand ros”. det e mitt nya favoritord. en härlig hand ros att rocka med? nähä, skit i det då.. vidare till kyrkan och in i kapellet. det va asmånga grå och vita där. sjöng blott en dag med dom och efteråt skulle de ta mig i handen och säga att jag var riktigt snygg. det var en efterfest också som man va tvungen att osa till. efterfesten bestod av att le runt ett långbord och säga “ja eller hur verkligen”. Tre “Loka Citron” återkom med jämna mellanrum längs den vita duken och man va tvungen att skicka runt diverse fat med kakor och tårtor (eftersom folk tydligen äter det). allt medan en ensam fläkt susade som “natt träd” i bakgrunden :S jag ger begravning 3 svaga kanyler av 5. det hade kunnat “hända mer”! ingen bröt ihop, ingen svimmade. nu ska jag ut och köra bil igen. älskar att “köra för fort” haha, speciellt på fyrhjulingen. fick möte med en långtradare och en sten sprätte upp i skallen och det sket väl jag i??

Comments are closed.