hej!!!

sjuk grej hände i dag. jag står i korsningen blabla-gatan och den andra gatan utanför typ hifiklubben varpå madonna – give it to me börjar spelas (hifiklubben har högtalare ute på gatan?). jag väntar vid övergångsstället på grönt varpå jag bestämmer mig för att börja stretcha, fick liksom gym-feeling. gör en grej med händerna, bugar (typ), kollar upp och ser… en gammal tant paniskt stirrandes på mig. jag har alltså bugat inför henne. nog för att jag idealiserar kvinnan men inte liksom pisstros-varianten!! jag gick hem. bugade 23 ggr iförd tagelskjorta inför agnethapostern jag har inramad i mitt vardagsrum – retributiv rättvisa. jag insett att om jag tänker att jag är agnetha kommer jag bli det en dag *väntar på gul utväxt*

PS. fridnetha = half red, half blonde. DS.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80