hej

överväger att bombhota postkodmiljonären. hatet jag kände idag när de under programmets gång hann igenom 5 frågor. glädjeyra! pengar! vinster! lycka! roterande dubbeldildo med rakblad! tv ska storsatsa på humor 2009. alla som tycker det är hysteriskt roligt när “killar” klär ut sig till “transor” på fyllan kan ju vältra sig i tvsoffan med en påse gammalt, törrt surgodis i knät. det är SÅ HEMSKT att det känns naturligt att skriva tv-soffan. tv är den värsta socialisationsagent som finns. jag är helt övertygad om att tv uppfunnit sexöverraskningar, obskyra relationsproblem och förfeststransande. ut med tv! haha, förresten, älska kombinationen att vara sur och gå omkring och pruppa i antikvitetsaffärer. jag gjorde det dagen innan julafon. nej, jag hade tänkt spendera 2009 i tvsoffan med en ciggjävel, bara sitta där och svära över det där hemska stå upp-programmet på svt, med fuckface of the year som värd. skrattar någon åt det?

i övrigt:
– har suttit hela julen framför ett worddokument jag döpt till “jag orkar inte”
– har blekt ögonbrynen med en fransk creme jag först trodde var någonting som liknade doves skin bleach. cremen var dock ämnad för ansiktshåren och inte hela ansiktet! fick orangea läppar. haha, närå. men ögonbrynen blev svidande och obefintliga.
– har svettats och druckit kaffe i vanlig ordning.

jag kom att tänka på det faktum att tänka på min storslagna plan som barn var organiserad brottslighet. jag ville att alla i mitt gäng skulle springa omkring och slå äckliga töntar och ha en bio. min bio var typ: smidig, snabb, bombspecialist och strippa. min fighting style var aikido och på ett besök på någon bonnagård fick man fläta hår av lin eller vad fan det nu var gjorde jag en gul fläta som jag stoppade i bakre delen av min nike-keps, så den stack ut och svängde där bak. hahaha!!! guud, med flätan var the transformation done. när jag skaffade windows 95 blev min specialitet “datahacking” istället. sedan gick det bara downhill efter jag köpte en vit häxperuk och bara sprang omkring i den iförd addidasbyxor, skrek neologismer och sparkade. jag tänkte att peruken var ganska “out there” men att den fick duga då den var heltäckande. försökte få ihop peruken mentalt med nina williams lila jumpsuit och nätta håruppsättning från tekken 2.

mina bitch queen faves:

– nina williams (kan utföra alla hennes 10 strings i sömen, samt hennes palm strike och betrayer-throwcombos)
– sofia från battle arena toshinden som gjorde en piruett och skrek “russian revolution”
– sophitia alexandra från soul edge
– seong mi-na, golden best: när hon ställde sig på sin scarlett thunder och skrek “nöke de kölan” jag ba *antecknar och går ut och skriker samma i häxperuken*
– sonya blade
– chun li

nu ska jag röka en sexig, god cigg.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80