dear god help me

måste berätta om mina skräckdygn!!!

vaknade i onsdags, mådde “sådär”, kände mig lätt krasslig. gapade och kollade in i munnen och på vänster halsmandel satt en lila ärtformad böld som det rann blod ur. fick seriöst panik, tog 1:an in till cityakuten, väntade en timme varefter jag fick träffa en läkare som inte alls visste vad det var. fick penicillin.

detta är skrämmande:

– bara ena halsmandeln är svullen, på vilken bölden sitter och den är inbäddad i en massa vita/röda slamsor

– har varken feber eller smärta i halsen

– men har jätteont i kroppen, huvudet och nacken

– ingen på internet vet vad det är

– super som fan och älskar cigg???

– min pappa dog i cancer när den var 45

detta är betryggande:

– är 25 år (betryggande just i detta sammanhang…..)

– har inte svårt att svälja eller svullna lymfkörtlar förutom några små gryn på andra sidan halsen som jag haft i 5 år (i och för sig kanske jag har haft cancer i 5 år, vem vet. det kanske är först nu tumören kommer?)

– den har börjat blekna till ljusrosa vilket jag hoppas är ett tecken på att den svarar på penicillinet… eller så har den, oberoende av penicillinet hittat sin “plats” och sätter sig till ro i mig!!!!!!

– men ofta en tumör bara kommer över en natt?? kollade dagen innan efter en svidande cigg och då fanns inget där.

gud, jag är så rädd!!!!!!!!! om det inte är cancer kommer jag se det här som en varning och sluta dricka så mkt alkohol. kanske bara ta någon flaska i veckan eller så. well well, bara att vänta och se om penicillinet föser ut skiten *river ut allt hår*

det här påminner mig dessutom om min hiv-skräck 2006 och väntetiden innan provresultatet. nu måste jag vänta ända till den 26:e då jag ska på återbesök!!! usch hemska skräckmånad!!!! måste. tänka. på. annat. ska göra min favoritgoogling nu: “snygga killar”

Comments are closed.