torsdags tokerier med biggan

sökes: du med gluten, laktos, fibro och inlärnings/koncentrationssvårigheter/dyslexi. finnes: en knytnäve

jag har ju börjat FESTRÖKA och det FUNGERAR BRA!!! när jag väl får röka så smakar det som när jag va 12 och tog mitt första bloss, dvs farligt och helt sjukt som vi alla älskar. är fortfarande rädd att “falla tillbaka” i vanerökande och väntar hela tiden oroligt på “sug” men det kommer inte.

mmm tråkigt. hatar att prata om olika vanor och ovanor, träning och hälsa. man bara gör och håller käften. inget trams mjää mjää “berätta”. slut på sånt soy

vad ska jag säga då! jag va ute i tisdags faktiskt. fy fan, riktigt skönt när det är sommar att göra “va fan jag vill”. dricka cava, röka och va i parken med daniel och dom, dra till Stage bar och dricka öl med tone och rebecka. men. så tappar Bonka donka bort telefonen.

spratteldocka skulle sova
och alltid när den sover kommer dom…
som på Ves
och dom tar

så det blir en ny!! jag vill skaffa surf till ipaden oxo. skönt att ligga ute “med stort”. men va fan ska jag egentligen göra med den, kolla på film utomhus? lär ju inte va så mysigt att ligga med en helt nattsvart, kokhet skärm man “kan ana nåt röra sig i” och lida?

apropå film provoceras jag nåt sååååå enormt av när dom drar ner killarnas kalsonger och det är en lös liten läderlapp dom ska suga igång där? varför är dom inte hårda från början! man får ju hoppa fram i filmen för att middagen inte ska komma upp vilket gör att man ibland missar viktiga scener. i bra filmer kan man se mannen bära en shortskalsong av “mjuk” modell mot vilken konturerna av den stoooora hårda snoppen avtecknar sig. sen dras kalsongen ner och upp sprätter en blekrosa omskuren snopp — så är det bara att köra!

“mer sånt!” som str8a killar skulle ha sagt

Comments are closed.