solens sexiga strålar

den här kåta värmen?? herre_gud. jag har aldrig varit “sexuell” men nu har 25 plusgrader förvandlat mig till en riktig jävla bock. en vanlig julidag ser ut som så att jag vaknar, tar på mig “kläder som e sköna att va kåt i” och sen går jag ut och solar runt 12-tiden. jag ligger vanligen och fångar strålar bredvid en cykelväg där det ilar förbi karlar i parti och minut. dom bästa är ca 36, lönnfeta, svettiga och dom som cyklar utan tröja och låter “kalsongerna” sticka upp ovanför byx kanten får MVG av stränga läraren *tyst kåt stön* har nästan aldrig gillat såna killar tidigare men nu är det ren anarki inne i kroppen. den vill ha “såna den ser på bussen”. skulle gå på statoil och handla chips och dipp, ja, det blev ju en jävla “sensuell aftonvandring”. killar som e på vägen? killar som e ute och springer längs vägen.. i basket..shorts, vill springa efter dom och ba rycka sönder shortsen, knulla dom mot asfalten. en svenneförälder i bil med en hand på ratten? javisst, jag suger han. sen killen i kassan på statoil. att ta hela hans feta kropp, välta omkull den över en sån snurrgrej m solglasögon och plöja airbag arslet medan han ligger och kvider, studsa skönt o sen sula till han i skallen med en fryspizza så han tuppar av och håller käften.JAG ORKAR INTE MER. killar i huset här? ba rada upp dom som finns och knulla dom??? skitsamma om nån e 70, om nån e 15. ba ha en stor jävla grop med olika hål att knulla i!! 100% OSKYDDAT SEX. dödsorgie – ja tack, shotta rohypnol och bli gängknullad av 80 gubbar? varför inte!!!!! 1 kuk i arslet och 2 i munnen? äh, käften din lilla oskuld vi tar 4 i varje! sen rundar vi av kvällen med en trerätters: sperma, sperma och spermaaaaaahhhmåste göra nuuuuuuu

Comments are closed.