hej

usch, julafton, vara fulafton.

alltså, VARFÖR är kalle ankas julafton så sexualiserad i mitt huve.

tänker på 1. mowglis röda trosa 2. den där porriga tjurfäktaren 3. askungen och de där sländorna (tänk, en slända/trollpacka på varje erogen zon) 4. pinocchio (förklaring överflödig), den där porrdockan med krullhår i jultomtens verkstad som blev censurerad.

jag orkar inte julinreda. jag hade tänkt köpa apelsiner och stoppa i kryddnejlika, men jag skulle inte kunna göra det lantligt utan vardagsrummet skulle förvandlas till någon slags konstinstallation med “former”.

alltså, jag vet ju rent intellektuellt att min pv aldrig skulle vara otrogen *this wasn’t made for being cheated on* skulle aldrig kunna vara tillsammans med nåt jävla cp. men, jag gör ju mitt bästa för att bibehålla tanke och känsla som separata enheter utan samarbetsförmåga. vet ni vad jag har gjort? jag har börjat spela sims 2. jag har skapat min pv (med bredast käkparti i ‘skönköping’). har inrett ett hus till honom där jag stoppat in en katt som heter “mia” istället för mig själv. eeeh, varför döpte jag katten till mia…? och, i badrummet, där finns en dusch som heter “sinful mcsluttys sinful shower” eller något liknande, där man kan ha sex (utan age control). så kommer brandi över med sin son “dustin” varpå min pv bjuder in honom i duschen och suger av det lilla ludret. jag blir riktigt jävla förbannad och stänger ned sims. innan jag går till sängs skriver jag i min bok där jag utvärderar dagen: HATAR “dustin” med svart spritpenna.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80