hey trötta dam

twitter facebook instagram

bara det i livet just nu. har 3 work stations. macbook, ipad och iphone. ibland får porrpaddan följa med ut på en cigg när jag vill “ha stort” men oftast får den stanna i sovrummet och vänta snällt tills kvällen… ibland laddar jag tel på ljudlös i köket under natten så jag ska bli “överraskad” på morgonen av notifications och efter några lättare ansträngningar (som att gå, göra kaffe och se) kan jag morgonscrolla med kaffe, cigg och NJUUUTA som en horny flyttfågel söder om sahara som får pippa för första gången sedan avresan från sverige. ibland händer något mer actionorienterat. någon kanske skriver i chatten, smsar eller ringer. då blir det ett kort men intensivt träningspass varefter det är det dags att återgå till mer lågintensiv träning som scrolling, titta med ögonen och tänka “lite” osv. dock har det börjat göra ont att se?? lite jobbigt måste jag erkänna. jag är även helt slutkörd pga den psykologiska krigsföring som utövats mot mig. i går var det t.ex. damm överallt och solfan sken rätt in i spökenas trollborg, alltså var jag tvungen att dammsuga, skura golven, dammtorka och “göra fint på diskbänken”. så taskigt, brände nog 5000 kcal. nä, nu ska jag gå och va lite social med livejasmine och cameraboys. godnatt

Comments are closed.