ha

u2 – jävla bögband. om det ska vara 3d föredrar jag fredag den 13:e part 3. i filmen kastar de omkring en massa saker bara för att det ska bli extra effektivt i 3d. hahaha, andra delar av 13e-serien jag gillar: part VIII – Jason takes manhattan. älska när tex mex-kidsen kommer med 80talsfläta och injicerar droger i hjältinnan nere i hamnen HAHAHAHA. som om! ett annat guldkorn är del V där en tjej som liknar valerie i beverly hills dansar robotdans. bästa miljön ever: cpbarn-camp, i övrigt: ett body count på 22.

minns när jag var 9 och inredde i vardagsrummet hemma inför “gladiatorerna”. jag placerade två meterhöga krukväxter på vardera sida av teven, tog fram flaskdricka, ostkrokar och dip gjord på filmjölk och grädde. så satt jag där. det kändes fel att vara så vild på en torsdag. uuuh, jag hatar “diskursanalys” och människor som tillämpar metoden i sina c-uppsatser efterblivet bara för att kunna skriva lite som de själva vill. ba “språket är väldigt hårt”. va?

jag har köpt ett mackjärn!!! äckligt va?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80