spare change

newsletter:

– jag “sparar” på AA-batterierna i ljusslingan och har den enbart tänd på fredagar. VARFÖR pinar jag mig själv på det här sättet? jag har blivit uppfostrad till att typ spara min avföring och försöka sälja av den till ett rimligt pris.

– jag tycker fortfarande att pissa bara är så jävla tråkigt.

– jag har bestämt mig för att INTE SITTA HEMMA PÅ NYÅR. som jag alltid gjort. framför datorn med red gold, sprite och chatta på qruiser med kåt strump_kille. liksom, tar de någonsin en paus från sitt mödosamma liv med ständig sexuell upphetsning. går de aldrig ut? sitter de bara “kåt har sexbil, kom och töm i bil” dagarna i ända. är de helt sonika… robotar!??

– min aktier har hämtat sig, det var high drama där ett tag när jag inte gick på mina serotonin/noradrenalin-blablaupptagnings..are. jag vet fortfarande inte vad som hänt med högriskfonderna jag stoppade min farmors arv i. vågar inte logga in och kolla. lite som facebook

– varför skvallrar folk om “snåla kändisar” när timellsläkten finns?

– en julfest planeras i helgen. J sa i går “hur går det med ‘julfesten'” citationstecknen inkorporerade i själva tonfallet. så ba “… den går alltså under namnet julfesten nu?” ARBETSNAMNET HAHAHA!!

– jag måste verkligen köpa någonting.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80