absolut

haha “jobba med läx hjälp!” ok! ABSOLUT!! då blir det ett sånt grymt yrke för mig! kliver upp 7 och köper ett grönt äpple på seven eleven och en diarre 2 go dvs en äcklig kaffe och “gittar” sen till hässelby gård där jag sitter och coachar 13 åriga “anton” eller nåt annat sånt typiskt läxhjälpsnamn medan det är 8 grader varmt ute och nån idiot renoverar. sen är det dålig stämning mellan mig och ungen och när jag ska åka dit tredje gången har dom ersatt mig med nån annan :( tyckte väl jag var ful och inte inspirerande nog. kommer aldrig gå bra för mig i detta vidriga samhälle med jobb överallt, tur man kan shoppa i stället! för nu ska jag åka till overkliga people-hades dvs ikea och gå runt med peng och leta efter bokhylla!! Bonka donka lägger sej i en säng och glömmer bort va det va den skulle göra, särar på benen och säger med mjuk feminin röst “jobbar du här? jag behöver penna”. får nobben och går fram till en unge och fnyser “kärring..”. en heldag med många spännande möten helt enkelt!

Comments are closed.