prinsess pirr

jag är en Bitch som aldrig tackat nej till prinsess pirr i musen och sedan “hit the button” like a groovy motherfucker. på sillunchen, omgiven av papptallrikar och människor som höjer sina glas, hopknycklade servetter i maj när det är för kallt för rose, levern värker och två har party hatt men stämningen är ändå: life är död. att ingenting kan växa förutom en viss röd knapp och här kommer en hemlighet: ingen skonas när jag trycker på knappen. så blixtsnabbt förvandlar jag en av gästernas partyhatt till en “cone” och jag tar med den på toaletten. den ska in snabbt för lite full har jag blivit och det ligger ett sönderrivet vykort på golvet, lite regnig lera runt mina skor men jag behöver kissa och det blev ingenting med att göra en insättning just nu. let’s just have a pepp mode så jag tar på hatten. trist attityd som förstör stämningen för andra: att INTE ha hatten på och tack vare mina bestämda steg mot toaletten har nu stämningen gått från kärlekslös till vagt hoppfull. jag kanske kan hitta på nåt hyss på dansgolvet senare? men jag ler och har bruna frätskador runt en tand, should have saved that pee for later för att sitta på huk, knyta skosnören och samtidigt let out a stream of yellow är det enda jag kan komma på. spegeln är inte heller nåt extra ikväll och nu tänker jag bara på hur grönt det är på berns. jag gömmer mig för människor klockan 19. himlen är vit och alla sms är blåa. kan dom inte byta plats

Comments are closed.