lördagskampen

gud vad jag är utmanad vad gäller alkohol. att få i sig skiten och sen göra nåt?

i lördags skulle jag till den äppelvillan, så jag åker in till… olearys, beställer en sexa gt, sätter mig där det är så lite folk som möjligt och “kollar på fotbollen”. klockan går men gtn består.. stirrar på den och ba.. happ. suckar och försöker dricka “stötvis” samtidigt som jag håller andan

väl färdig och ute på gatan igen är det ca 5 grader varmt, mordisk stämning i det där asfaltskorset vid skanstull, 900 meter i sekund och nåt cykellopp? så mycket olika orkar inte, så jag går till trädgården och sätter mig under ett träd där dom försöker kasta boule i huvet på mig. tar på hörlurar och repeatlyssnar på bästa mindfulness-låten <3 men så kommer naturligvis ca 500 tjejer och härjar som tjutande jävla missiler som man måste akta sig för och en av dom petar på mig? herregud. att ens att. sen blir jag dock påhälsad av en sån söt glödlampa från clipart ovanför huvudet, så jag köper ny dryck och sätter mig i en bajamaja med hörlurarna och bara njuuuter, med full ljusstyrka i iphone dessutom som plåster på såren! :D älskar att vrida upp den och bli blind. sedan börjar det ösa ner och det e inte droppar, utan det e som att nån häller ur en hink skurvatten på repeat men jag lyckas ändå “vinka in en taxi” uppe vid ringvägen från under ett träd — behörighet: citykunskap D, taxi diskret — och åker till en svartklubb där jag köper 4 varma öl som åker ner, men… som sedan tyvärr åker upp igen i en buske utanför :D så jag kallar det helt enkelt en kväll och åker hem. vaknar dagen därpå med han på bilden inuti mig. vrider mig i plågor och ångesten är som inför en avrättning. fattar ingenting :( aja, får väl börja m droger eller nåt annat skit. kan inte virtual reality “bli mer”??

Comments are closed.