a slice of l.a. sun

hey, wanna fuck me. kollar på mina långa ben, lyssnar på 80’s house. tänk om man hade korta ben eller nåt, trist. jag har skruvat ihop möbler i dag och fick mjölksyra i armarna bara av att lyfta borren från golvet, måste börja träna senast mars. vill bli en staty. hade ett 16-årskoncept när jag var liten, detta var att gå omkring med en mcdonaldsmugg (med cola i) och en cigg i samma hand. testade det i går, det höll inte!!!! på en skala från 1-10 var det ca 5,7.

känner mig så politiskt labil.. orkar inte, vill ha kunskap! vill inte hamna i relativistiska träskmarker pga. ren lathet. tänker alltid att jag är tvungen att läsa t.ex. både marx och hayek grundligt för att kunna avfärda den ena. jag prioriterar sämst, sitter bara framför internet och refreshar fb/twitter (HATAR INTERNET, internet FÖRSTÖR!!) detta leder till grova förenklingar. kommer dock aldrig tro på individuell frihet, vägrar erkänna den. kan dock ha att göra med min disposition. sedan är jag så x-tremt kluven gällande socialdemokrati, mest av rent affektiva skäl. min pappa var sån politiker and I_hate_that a-hole. han ba “du har 3 val, antingen blir du 1. journalist 2. advokat 3. läkare”. man ba……….. FUCK U. så korkat dock, att återställa min uppfattning om frihet genom att bli ekonom. men men, ibland måste man låta sitt hat styra bussen.

apropå på hat på bussen, here’s another one for y’all: när folk har lortiga hundar där!!! gud, testa att duscha dem. så trött.. kommer somna rätt ned i datan.

godnatt!

2 Responses to “a slice of l.a. sun”

  1. 1 tyra
    January 21st, 2010 at 10:15

    ditt resonemang om politisk labilitet stämmer rätt mycket in på mig. har liksom inte LÄST nåt på länge, sitter mest och slentrianavfärdar folk till höger och vänster. samtidigt som jag läser blöggar och typ kommenterar och låter som värsta relativisten. konklusion: internet fuckar upp min hjärna och min distans från politik är proportionellt med hur många högskolepoäng jag tar per läsår."ibland måste man låta sitt hat styra bussen" var för övrigt en av de bättre kommentarerna om frågan på länge.

  2. 2 Team Ribs
    January 24th, 2010 at 22:54

    wanna fuck me?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80