hej

hahaha, jag såg ett program häromdagen om “ismannen” vars bevarade kropp i det närmaste liknade lasagne. det finns tydligen tre riktigt torra teorier om varför han hittats med en pil i ryggen, i linje med “man kan anta att ismannen var del av en klan som utförde ritualmord. dessa hade sitt kontor nere i en dal och när denna pilbågemaffia upptäckte att handelsvägarna kantats av rövare, då blev det en väpnad konflikt mellan ett flertal… alltså, det var typ som i gudfadern ni vet kritstrecksrandig kavajerna ;) heheee, och sen kom det vovve”. jag tänker mer att några flummare stod och samlade kottar, så ba “ööh kolla, va fan är det där för ful skäggjävel?” och började jaga ismannen för skojs skull, så till slut “jag orkar inte, vi skjuter han”. anledningen varför de inte tog hans pälsar och vapen kan väl vara att de helt enkelt var så fula. varför skulle jag plundra någon som beställt kläder från ellos?

jag somnade på soffan idag igen, bedrövligt. nu blire cola och ångest

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80