i dag har jag gått omkring på universitetet och försökt vara “öppen för kärlek”, dvs har gått i motvind, genom en snöstorm med uppspärrade ögon för att inte se hotfull ut. sen glömmer jag alltid bort att ett leende för mig motsvarar andras naturliga uttryck, så för att inte se ut som en ledsen strokepatient måste jag le väldigt intensivt :D och när man söker finner man möjligheter eftersom universum jobbar med möjligheter “i mitt liv” och har gett mig många attraktiva statister i dag. det jobbiga nämligen med att vara dubbel vatten (sol+måne) är att man bara reflekterar liv som befinner sig någon annanstans så man speglar och utvärderar, hellre än att agera. jag tror universum vill testa mig i det avseendet nu. för i ett annat avseende, dvs mitt agerande befriat andra människor, är jag inte feg. jag va ju 6 veckor ensam i polen utan nån annan att “leka sverige” med, höll på att dö i alperna osv. jag älskar äventyr men haaatar utmaningar? så mkt. men dags då att ta ytterligare ett steg i projektet människa och alltså gå fram till nästa kille på universitetet och säga heeeej gillar din jacka, va ska du göra senare idag? Knulla eller? absolut. så blir det. med uppspärrade ögon och marionettleende :( typiskt mig att gå fram som en lycklig Frankensteins monster och sen: ”agera”.

älskar schubert så mkt. förut tänkte jag: va mysigt om nån kunde sjunga när jag spelade men det är bara att göra båda själv?? behöver inte va “opera style”. jag kan tänka mig ett hem där jag både spelar och sjunger för mig själv.

Comments are closed.