landet

va ska jag skriva?? vad har hänt?? jag har kört alla fordon som finns och “blivit vanlig”. hahaha i går när jag tog en promenad på “natten” som egentligen inte är natt utan mer som att någon tänt en svag lampa i öster bakom en plafond, lyssnade jag på “röjksopp och robyn” och jag märker hur munnen säger saker som “jasså, här har dom minsann bytt skyltning” eller typ inlemmar ord som “svängradie” naturligt i konversationer. sen har jag kollat efter killar… varje dag i bilen säger jag: “kolla där är killar” så fort jag ser nåt annat än tjejer men det är aldrig normala killar i åldrarna 25-35 utan dom e antingen typ 12 eller 109 år. det bästa är ju att i varje nytt sammanhang hitta mellan 3 och 16 killar att va kär i för att upprätthålla någon karaktärsdanande nivå av terror men eftersom det varit nästintill omöjligt har jag helt reservationslöst ätit pizza?? suck. sedan söp jag lantis style i lördags. jag minns inte så mycket mer än att det va 100 efterfester man inte behövde ta taxi emellan och att ingen vågade prata med mig pga. oerhört attraktiv eller whatever. i dag är det tisdag och det ska bli 27 grader varmt så jag ska verkligen arbeta hårt nu på solbrännan.

/ elaine, som lutar sig tillbaka och säger “det här var väl inte så farligt” med huvudet käckt på sned

Comments are closed.