inner peace

min största skräck är att ett ljus ska anlända till mitt liv och att jag ska urskilja det vagt, men att det blir starkare och starkare i takt med att jag vinner högre insikter om tingens natur och att det sedan kulminerar i en supernova. i samma stund som jag inser att jag är död och att det här är helvetet. är så rädd för det, att we are dead and this is hell.

knölen jag hittade i halsen försvann efter 2 dagar av antibiotika, jag svalde den tydligen i sömnen :( *so grossed out right now* men jag tar den som en varning. 2012 tänker jag höja mitt medvetande. jag har varit en äcklig människa. hatisk, ondskefull och levt för att bevisa döden, vilket på sin höjd är roligt. för det mesta är det dock fördummande, 2012 är så inte sarksamen och ironins år. vill inte vara sist på det sjunkande skeppet pga. was there before the ship was a fucking ship. vill sprida lycka, skönhet och sluta bara vara murar. vill typ minnas varför jag valde att bli mur in the first place. dessutom känns det helt rätt med idealism, glädje och undergång. ungefär samma förväntan som rådde inför millennieskiftet, när alla gick runt i dieselkläder, skrattade och kollade på mtv. när musik var ett intresse och alla lyssnade på det, när jag köpte skivor på ginza, kysste killar och drack marinella rakt ur flaskan på fester. orgier, naturen och andligt uppvaknande känns helt rätt i år. jag tror att the extraterrestrials kommer anlända snart och jag kommer skämmas om det här inte blir bättre. med det sagt vill jag utbringa en skål för mitt nya jag som förhoppningsvis kommer må bättre och vara true cool

här kommer en låt om glädje och kärlek! Infinity – Come On And Dance

Comments are closed.