spännande m blod

hej, nu ska jag berätta om mitt äventyr på sjukhuset!!! jag vaknade nämligen i lördags efter en powernap o ba “dags för sprit och sen festa också”.. så jag shottar whiskey, tar på mig rena kläder, sprutar på parfym som killarna ska få “pek i byxan” av och borstar tänderna. spottar… blod? ah, tandköttet. säkert nåt sår. kollar i munnen efter sår, hittar inget och tänker “skitsamma” men i samma stund kommer en sur uppstötning från matstrupen – splatt! rätt ner i vasken, illrött jävla supervanligt blod som man har när man.. blöder!?? det är liksom MYCKET? jag tror jag är på väg att förvandlas till nåt skit i skräckfilm och känner hur det är på väg upp igen, så jag sväljer och ringer taxi. åker in till akuten och får en menskopp av tanten i luckan som jag spyr i på beställning och sedan får jag VIP TREATMENT. jag kan både prata och gå. är mitt vanliga, döda jag men får förtur ändå eftersom jag är unik, speciell och alla andra akutpatienter är mindre begåvade. skoja, fick vänta i 100 år ca. sen händer en massa vanligt svenneskit jag inte orkar prata om. några betjänter tar blodprov och pillar, men efteråt får jag iaf träffa en läkare. en jätteliten som intervjuar mig. eftersom proverna är normala och det bara kommer upp galla och små flarn av blod verkar det va lugnt, så jag får åka hem, läkaren “ska bara rådfråga en kollega först”. “ok” svarar jag och väntar. sen när han kommer tillbaka säger han: “vi ska bara titta lite i ändtarmen efter blod”. jag baaaa.,..zxxxmzcvnf  kortslutning uuuuh så blir jag i alla fall ombedd att lägga mig ned på sidan och “dra ner”. det går två sekunder, sedan känner jag hur fingrar åker in och därefter börjar en pull session utan dess like. in ut in ut in ut och jag är inte sen på noterna utan svarar “öööuuh??” i takt med varenda “pull”, ungefär med samma tonfall som att jag sett en VÄLDIGT unik fågel för första gången i mitt liv? fy fan tänk er, där ligger stockholms härskare, en förvånad trasdocka och ruskas fram och tillbaka på en britsjävel medan läkaren säger “mmm”, “mmm” för att vad? lugna mig? det gick ju inte bra. sedan när han e klar kastar han papper på mig och säger äcklat “du kan torka”. så doppar jag förskräckt i den där varma geggan, tittar på pappret och då har han under sin session – nä jag ska inte berätta mer men det_va.. slutligen får jag i alla fall åka hem!!! det va väl bara nåt litet sår i matstrupen! tydligen är det farligare att spy kaffesump vilket jag oxo gjort flera gånger men vem fan bryr sig. det är sommar och vad vore sommaren utan t röd och citodon. den här upplevelsen har i alla fall gjort mig ännu mer övertygad om att analsex är b. kul att det “svider” och känns som att man ska bajsa värsta k*rven på doktorns finger hela tiden?? hur lär det inte kännas med en vanlig snopp (ett pringlesrör) där då??? usch nä 1 svag kanyl av 5 (NÅT händer ju iaf, right??)

Comments are closed.