s(at)urday

hej vildänglar! jag försökte ta mig till ikea i dag för att köpa en “plafond” (fult ord!). var redan less vid karlberg. tåg inställt, väntar på nästa, tåg inställt. köper cigg, står utanför pressbyrån och suger i en kvart. ser bara lyckliga människor överallt, sedan tänker jag: “skiter i det här” eftersom pendeltågbetjänterna bara fikar. typ “- nu MÅSTE VI faktiskt åka, folk väntar – nej vi snoozar den här vändan också, är så trött i lederna”. gick på myrornas, hittade en jätteful brun jacka som razzlade. sedan åt jag en pizza *sur*. nu är jag fet också, två veckors hammie-diet åt helvete.

en kille kallade mig dessutom nazist i går, based on my looks. kul

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80