tabletter

hej jag rökte en hasch cigarett och kom att tänka på tablettaskar!! jag älskar dom

kolla på dom här

ok, då börjar vi. zoo gillar jag INTE. äkta sån solig blåsig söndag i bilen med ont i halsen och typ oro inför skolan. tutti frutti däremot, riktigt bra. 4 av 5. det som drar ner betyget är bristen på variation. fruxo var inte speciellt gott (bara citron och “stora” saker) men formgivningen är väldigt fin. jag brukade tänka att city såg ut som fruxo när jag va liten, om nån fattar? pim pim låter och smakar jättesjukt. gillar inte dom. dessutom va det nån unge som tog 2 st såna och sa det “va fittan” en gång :( men! är det en kissemiss där? brukade tänka att “salta” va mamma när hon va arg (hade ju rosa scarve=kvinna) och nu till storfavoriten vi alla älskar: palle kuling. olika färger, olika smaker – en bra godisupplevelse helt enkelt. sedan får vi ju inte glömma bort älskade viol

recept på skön stund: köp 1 ask viol. öppna. låta alla tabletter rinna ner i käften. gärna framför nån lättkränkt som ska fjanta med sitt “ta en eller två”

och kolla in den här sköna kärringen då

mmm, rosa är dessutom fint. smakar också söndag, men på ett bra sätt

Comments are closed.