add new post

hej!

jag har en dipp i frysen, väntar på att den ska bli syrligt iskall. i dag i skolan ville jag sitta vid fönstren (har föreläsningar i en vindsvåning på lästmakargatan, ett stenkast från östermalm, går en deltidskurs i eco-gymnastik). eller inte. hurusom, i fönstren ligger någonting snyggt, svart. tänker: det är väl någon slags nättröja! går fram, sätter mig vid bänken och vänder huvudet mot vad jag tror är en nättröja. ser en hord av döda flugor ligga i högar. det började rycka i hela kroppen, men jag satt kvar.

nu är dippen klar, hej då.

2 Responses to “add new post”

  1. 1 jo asså
    March 24th, 2010 at 16:09

    gällde kommentaren “eller inte” eco-gymnastiken eller att du ville sitta vid fönstren? man undrar.

  2. 2 Sornelabene-tool
    May 27th, 2010 at 01:09

    Tack for intressant blogg

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80