1 mil

försökte hitta någonstans att sola längs en gångväg. fanns en bänkjävel direkt utanför en cirkus så jag satte mig där. cirkusen hade en camping och cirkusbetjänter gick runt utan tröja med muskler och kliade sig mellan bena, äkta sexy svenne trash style *stolt klassföraktare*. dock gick vanliga förbi hela tiden och duttade till mig med saker dom bar på så jag blev helt tokig. dessutom satt jag med en tjuga i handen eftersom jag inte hade några fickor och kände mig som ett ärkesär som “väntade på att cirkusen skulle öppna” så jag va tvungen att byta ställe :(( lade mig vid rälsen och räknade tåg söderifrån. efter 3 orkade jag inte mer. såå ansträngade att sola?? man ser liksom ingenting i telefonen. sen gick jag hem, bytte om och sprang en mil på 58 minuter. älskar min kropp som är byggd för cardio lifestyle. så hård röv nu. min dröm e att va sån sommarkille med bilnycklar som handlar på statoil i shorts och har feta vader med nice svennig putröv. okej, men nu ska jag ut och gå.?? så jobbigt med allt i kroppen?? blir ju helt tokig och vill röra mig hela tiden aldrig sitta still :(

Comments are closed.