POZ..

POZ PIG

fun now. fun now . teraz teraz

jag är alltså i poznan.. en stad i polen och mitt mål är att åka hem med ett “plus i kanten” ;)
.watch 4 hours of raw footage here, wrap your arms around me..

skoja. jag lyssnar på agnetha fältskog och är känslig.
low key saknar wroclaw, lärde känna killar där. det är jätteskönt att gå på gatan när folk ser ut som man själv gör, jag ser bara mer polsk än svensk ut. dock att polacker inte tycker det, dom ba u look very norwegian I always fly with them . så kommer en iskall höghusvind, solen går i moln – en blonderad butiksflicka står o röker

ok vad ska jag göra idag, cigaretter, sätta mig på ett cafe med en latte och sen vill jag gå på date.

roligt i polen att hipster är olika. i pozz e det sån gatukrita hipster/halebops formgivning typ dricka öl i en soptipp estetik.
billigaste materialet, spånskivor och en “food truck”
servera vatten o damm för 99kr. en falcon för 58 ABSOLUT, snart kommer kanske en DJ, fast ölen kostar 20.
krakow va förankrat i mörkret i judiska distriktet, levande ljus, musik på låg volym och i wroclaw fanns det inte så mkt “sånt”.. eller just det, neon side fanns. hmmm men gamla skelett av byggnader o neon skyltar samlade på ett ställe “authentic”, vet inte vad det är.
snart kommer syltburkar o vimplar attackera
jag tycker om hipster och gentrifiering i polen, lr gör nog det överallt.. i krakow kändes det som hipster var mer värnandet om ruiner m progressiva “åsikter”, asså baserat på dom jag drack med. asså inte så mkt köpa kläder o lyssna på musik på en parkeringsplats, haha dumma norge, hatar norge sedan den kroppsaktivisten blev slickad utanför cirkel k, telefonplan. oklara källor på det men såg att hon lämnat en mcdonalds mugg efter sig

nu ska jag försöka lämna in kläder på chem session
fuck me, right??

Comments are closed.