fbi

har varit hos farbror doktorn idag också. han klämde på mig och sen tog dom lite blodprover på mig här *visar armvecket* sen fick jag plåster av sjuksyster faktiskt och hon sa att jag hade varit duktig. dom tog faktiskt 3 rör! duktiga lilla mey ska få en 45 grams hamburgare nu med ost. sen tänkte jag på psykisk sjukdom, missbruk och sånt bortanför gränsen för “charmig” – skickar en styrkekram till alla som kämpar med det. själv blir jag utbränd av blotta tanken på att va psykiskt sjuk hela tiden?? blir så oxo sur eftersom alla e så osunt fixerade vid nåt slags jämviktsnarrativ. att naturen kvittat, vad vet jag, psykisk sjukdom mot genialitet. sorry men i 99 fall av 100 är inte socialt utsatta människor kärnfysiker in disguise. blir så matt av människors sätt att ordna till det i deras Grymt peppiga Fantasy världar *ryser* nåväl, i morgon ska jag göra ett bildinlägg om min dag! jag ska ta 2st promenader och vem vet, jag kanske hittar nåt värt att undersöka här i krokarna… hahaha så mysigt om jag “öppnade detektivbyrå” och började uppfinna mysterier :)

Comments are closed.