get rich

urk, himlen är rosa, blytung och dyngsur. det är kvalmig blomdoft överallt, buskarna luktar liksom deodorant? sommaren är så i sina tonår nu. det enda jag såg på min powerwalk var en kille som satt ensam på en parkbänk och smsade. tänk om det va jag? är livrädd för att stöta på min dubbelgångare för då kommer jag dö. tänker att man dör när man ser varandra i ögonen, kollade ned och såg 2 skalbaggar. är livrädd för att råka trampa sönder “smådjur”. jag HATAR djurplågare, även såna som plågar kryp. ni vet såna pissungar som satt med en pinne och petade på grodor. ååäååh jag blir röd i ansiktet av hat när jag tänker på såna. en gång kastade jag grus på en höna eftersom den lät så fult, MEN hade grav ångest 3 dagar efteråt och bad till gud om förlåtelse. usch!!! kan gråta när jag tänker på fågelungar som dör. när det kommer en stor äckelfågel och äter upp lilla barnet!!!!! *så i affekt nu* nä, nu måste jag skingra mina tankar, säkert nåt på teve, typ det som heter navy csis och det är typ csi, men som hämtat ur en dålig dröm om csi. sedan, det det programmet som heter numbers, typ *vi löser brott med matte* och de enda de gör är geometri. älskar inte direkt vinklar och geometri!!! tycker inte det är äkta matte, verkligen falsk matte.. hahaha, ska så sänka geometri nu, fett ute. sedan gillar jag inte program där de jagar rattfyllon/pundare. mitt favoritprogram just nu är webcam

lyssnar på denna sköna dänga Agnetha Fältskog – It’s So Nice To Be Rich – Single Version

såå sann text i denna låt, berör mig väldigt starkt. minns sommaren… 2009? 2010??

Comments are closed.