holding back the years

det e maj så jag ÄR kåta jerry från klassliv dvs lyssnar mkt på simply red, lionel richie, barry manilow, michael bolton och sting. musik som spelas i bakgrunden när jag äter middag med killar. sen “går jag och duschar” haha, kommer tillbaka i Vit badrock med två Stora glas Rött Vin och står där, upplyst av värmeljus i dörröppningen och Ler. allt det minus killar då. det finns en på gridr 22 meter bort med tränad kropp och 33 år som skriver till mig. asså jag kanske stöter på den i trapphuset eller i tvättstugan. vad ska jag göra då? det finns liksom 12 lgh i mitt hus. på bilden har han typ såna här underkläder

undra va nietzsche hade sagt om såna underkläder. inte målgrupp krigare direkt, mer målgrupp mulliga svaga killar m små snoppar :S

ewwww påminner mig om när jag va 20 och “gick ut för att ligga”, trodde det va… ja du.. en nagel i ögat på alla moraliserande jävlar *armarna i kors och lipande punk min* bara ovärdigt o äckligt lol

Comments are closed.