yeah

så hemskt på sommaren när man råkar hamna på en efterfest där dom av nån anledning bara spelar “knäpp musik”. asså typ som att 100 dansande rödmosiga killar har valt ett tema. så e det morgon, så att man ser allas sår, smink, finnar och sånt. kanske 1 eller 3 som pratar i en soffa. musiken e typ den som spelas i reklamer, när tjejer kollar på hyllor eller “prövar olika toppar snabbt framför spegeln”. typ viking line funk disco eller jag vet inte, musik där dom ropar “yeah!!” ofta. det känns verkligen som det här har hänt, antingen i verkligheten eller i mardröm. känslan är malplacerat conny 43 – ännu en dag, korv o makaroner i matlådan dags att dra. det är samma suck över båda. samma “happ”. i dag är det valborg, som på fornnordiska kallas Brända Kvistars Dag. idag firar vi minnet av den som år 39 f kr brände Vårens Bruna Kvistar. det va ett tungt jobb och det är med andakt vi firar din kraftgärning eller whatever xoxo

Comments are closed.