semester avslutad

tog ett tåg klockan medeltid dvs 06 och är nu tillbaka i stan. fuck me va gamla e. de bara pratar och pratar om helt döda saker som mat. min farmor ba åkte runt i sin rullstol och va helt hysterisk. kunde inte röra mig utan att snubbla över stoljäveln, hon va liksom alltid där och rullade bak i röven. hennes gubbe pratar inte svenska utan bara gurglar diffust “hrrööglögöö” varpå man ba “okej, jasså? va intressant, just det” och de bråkar hela tiden?? hon gnäller om allt och han hör ingenting, så hans svar på allt e “va? va sa du? va?” och då blir hon rasande och skriker “och du!!!” och smäller till honom, haha. i tisdags skulle jag duscha och det va ett jätteintressant projekt. blev instruerad hur duschen fungerade som jag vore 0,5 år gammal, till och med efter jag stängt dörren. hon skrek “du behöver inte hjälp att komma åt bak på ryggen?”. man ba.. jovisst, jag ba näckar och sätter mig på huk här då som någon sinnessjuk, rövskåran ba tjing, kolla häääär då farmor. men det sjukaste hände i morse, dvs klockan 04 för äldre, då jag väcktes av att hon skällde ut min plastfarfar eftersom hon hade hört att det “skvalpade” under natten. då hade han legat i sängen och klunkat sprit?? sedan följde han mig till bussen och babblade om långtradare och att man kunde göra “schyssta affärer” genom att lura folk att köpa skräpfordon för mkt pengar. jaja, landet får ca 3 sandaler av 5.

plus:

– naturen e som stesolid. typ när det växer fram gräs och blommor mellan järnvägsspåren
– ingen e typ på landet? skönt, hatar folk
– dirt cheap vintage
– zero competition, man är hollywood i jämförelse med stammisarna eller urbefolkningen eller va det nu kallas
– man e poppis på grindr

minus:

– äldre
– jobbigt att existera utan bil
– betjänter ska prata mycket och länge. allt som kan ta 10 sek tar 1 minut
– d finns inga nattöppna seven eleven
– finns inget snyggt att kolla på. killar i kläder morsan beställt från ellos och tjejer i sån “sur fågel”-look

Comments are closed.