dumma dag

i helgen var det ju lönehelg som vi alla älskar. när förväntningarna är maxade, när sköna killar och tjejer sprider sitt peppglitter från tunnelbana till dansklubb och hela nattstockholm dras med i deras vilda glädjeyra. skoja. hatar när massa offer får 4 nya kr på kontot och ska gå ut med sina svaga snoppar, skrika och “köpa drink” eller va dom nu sysslar med suck. jag stannade hemma med 40 sötisar… 40 söta lustgaspatroner dvs och njöt i sängen. haha, det blev en del snack för mig själv och även några skrik, när det uppdagades att jag var på väg att svimma. hahaha, jävla flax kråka ligger och försöker överleva dag för dag. det är så här vardagen ser ut utan cigaretter nämligen, en ständig jakt efter riv!

har kommit på en ny grej att hata oxo. jag hatade detta redan 2007 men det är dags för revival. mackbarn heter det, barn som gillar mackor. riktigt äckligt

har dessutom en plan: att “göra sexigt mot brevbäraren” när han kmr ;)

Comments are closed.