grrrrrr

hatet jag känner i kroppen gällande p-piller för män – ingen efterfrågan. va? VA?

jag har köpt en dator!!! haha, har dock inte kopplat in den än, värmer upp med att golvläsa manualen på toan, samtidigt som jag skiter. man blir så uppspelt då och kan surfa på vågen hela kvällen. är det någonting jag aldrig tjurar över är det tankar som “jag kommer aldrig lyckas”, däremot brukar jag våndas över tanken att en dag komma hem, varpå min kille kastar vardagsrumslampan på mig och skriker “du är lika ful som den här lampan!!!” gud, jag blir tårögd bara av att tänka på det!!! lampan som jag tyckte var så fin.

min psykolog säger att ALLTID, när jag har det här i kroppen som kallas “känsla”, ska försöka utröna var känslan kommer ifrån. och gå tillbaka i tiden och försöka se vad som utlöst en reaktion. men jag fattar inte det där… man kan ju välja olika?!!! det går ju ex. att välja gubben som stirrade på bussen, eller att jag inte fattade någonting på föreläsningen, eller att det är stökigt hemma. det finns 86 olika alternativ. hur ska jag välja rätt? bara det skapar en ångest, att inte kunna välja. nåväl, nu ska jag värma upp inför valvakan. heja usama!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80