sana-what

handlade lite på daglivs i dag. gick omkring i affären med en tvål och tre paket nudlar i matkorgen. hittade ingen mat jag kände någonting inför, jag stod däremot och stirrade på en flaska “sana sol” i ca 44 sekunder. på flaskan är en gulhårig unge med mjölktänder, jag undrar spontant: är det den som heter “sana”? det är ju helt orimligt. lade tillbaka flaskan på hyllan irriterat, sade “jävel” till ungen. blir arg bara jag tänker på den där flaskan.

sedan var det en uteliggarlady vid porten jag undvek. tog andra porten eftersom jag var rädd för att hon skulle börja babbla en massa, orkar inte prata. när pv kom hem sade han att uteliggaren hade sovit i hissen i går. jag frågar “hur vet du det?” varpå han säger: “det låg en massa servetter i hissen i morse”. haha!!! varför skulle hon ligga där och sova med servetter!!! godnatt.

One Response to “sana-what”

  1. 1 Lena
    March 31st, 2010 at 09:49

    Jag hittade en sana sol-flaska i en krogflörts kylskåp i helgen- och en ketchupflaska – men that’s it! Jag blev dock inte irriterad utan mest road, trots den fula ungen på förpackningen!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80