äckliga gris dröm

ååååh jag e så himla arg!!! jag är hemsökt av en demon som förklär sig till en grismänniska i mina drömmar. har upplevt denna dröm regelbundet under ca 5 års tid nu. att jag sitter på ett medeltida wärdshus och scenografin/the set design är ölstop, korvar, stora ostar och nån stor perfier eld som kastar ett brandgult sken över interiören. från mitt bord ser jag en öppen dörr till köket. en bastant kökskvinna passerar dörröppningen med jämna mellanrum. happ, kollar lite närmre, det är en gris men samtidigt en slags.. “kokerska”? jag sitter med mitt sällskap och diskuterar, alla ser väldigt medieval ut och jag känner igen vissa. jag reser mig upp för att undersöka vad hon pysslar med där inne. det här är så äckligt att jag får rysningar av att skriva det: hon hyvlar ostskivor från avlånga ostar. vissa skivor är 1 meter, andra 40 cm och vad gör hon med dom? ingenting, lägger dom bara huller om buller. sen går hon till andra änden i rummet, vänder tillbaka till ostbänken och kastar samtidigt ett öga ut i lokalen för att väcka någon annans uppmärksamhet? som att det slagit runt helt. som att ingen är hemma eller som att det är ett straff, ett helvetiskt sisyfosarbete. mår så illa av att ens tänka på det där. jag behöver vräka den här demonen från min kropp men vet inte hur jag ska gå till väga :(

Comments are closed.