tar en drink

killar jag är rädd för:

1. vaxkillar
2. killar med gult hår som ser smutsiga ut i hyn (hormonstinna)
3. finansmän i 30 årsåldern som inte är bögar
4. smala killar utan röv som går omkring på t-centralen och “ruggar”. väldigt svårt att beskriva närmare – ger upp nu.
5. killar med breda vader och krämig röv som trycker sensuellt mot byxan
6. killar i butik

apropå butikskillar, i dag var jag med om någonting underligt. jag går förbi en affär i en galleria, tittar in, ser två killar (som jobbar där). dessa killar står centrerade omkring ett klädaltare i lokalens mitt och glor på mig med ren ONDSKA i blick. bara står där och blänger med sänkta bryn. tips: om man vill ha kunder i sin butik bör man inte bete sig hotfullt! vik nån trosa i stället, vad vet jag! ingen vill gå in i en ekande tom butik och möta det där. bäst är när betjänten är delvis gömd och samtidigt fullt upptagen med någonting. allra helst pratar den i telefon. bakom kassan

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80