en saga om min vardag

många har frågat hur en vanlig dag ser ut i mitt liv, samt bett om “mer bilder”. suck… så jobbigt. blir utbränd av att ens tänka på iphone-sladd och sen iphoto som börjar hoppa där nere och inte fattar nåt. men ok, det var en dag i mars.

jag promenerade hemifrån och såg fram emot en dag fylld av äventyr…

finaste tåget rörde sig makligt framåt genom den vackra svenska naturen medan jag promenerade efter. det blev en sväng förbi second hand butiken för lite shopping som vi alla älskar. varför köpa nytt när man kan köpa gammalt/ekologiskt? här – en vacker tavla att själv fylla i! varför inte vara kreativ/unik och använda ovanliga färger? vem har sagt att solen MÅSTE va gul?

men för böveln, någonting gott att dricka är det enda jag kan tänka på!! se, en sådan praktisk liten mugg med röd pip och rödhårig tjej som smittar av sig med sin härliga energi

sen var det dags att gå hemåt

jävla majen va skitjobbig på träslöjden.. och hungrig e jag oxo. måste fixa lite käk

blev lite “bränt och brunt” som jag kallar det. sen fick jag en ömmande finne inuti näsvingen, men inget moln utan silver! den pulserande smärtan vaggade mig till sömns så jag slapp ta dom tabletterna jag bara blir andfådd av :(

slut på dag

Comments are closed.