hej!

här kommer er vilda husmor i midnattstimman. jag har suttit naken hela kvällen och pysslat!!!! har gjort näverknivar och en söt porslinsorm med röda ögen. måste ju köpa en orange big bag för att få plats med all skit man sitter och rafsar ihop. jag stöpte ned gamla guldringar i kitteln och gjorde en lösnagel. jag var vaken i 32 timmar, nytt rekord. jag bakade bullar, kittlade klittan med dammvippan osv. man har ju inte så mycket annat för sig… hatar fan att städa, här kommer ett recept på mina favoritbullar:

bullar

– en stringtrosa med fitthår i
– en 60tals marsipandildo med träflisor så det blir knaster mellan gaddarna…
mommes jävla sur-gaddar
– en berlockjävel som luktar halsrynkor
– smör
– grädde och mjölk
– mjöl eller safrran eller vad fan det nu heter

så har man kafferep med alla stora gosedjur jag klätt i gubbkläder från beyond retro, fick sprätta upp en rövskåra på djuren för att få plats med alla pengar. man är väl en rik subba med smak för guld. ska bannemig byta ut dörrhandtaget mot ett i guld så alla fattiga tattarjävlar ser att det bor en riktig krullhårig rafsnippa här

här e ett snyggt fynd för er killar

raka skägget sådär, annars blir kärringen sur. youngrich, så ska det vara!

morgondagens lilla schema

– göra iordning matsäck
– gå på solariet och hugga med handryggen åt fula töntjävlar
– ta en sväng förbi la isla och lämna matsäcken där

nu ska jag allt ge mig på barnbarna som ligger här och sussar… hehehe

/Tant Frida

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80