crackbook sär

nu har jag kopplat in ett tangentbord i macbooken så jag kan skriva avslöjande texter om politikers tystade sexskandaler och lojaliteter till den lite mer… vad ska man säga, uppfinningsrika finansvärlden.. (mer om det för er med premium).. samt beställt en airbook eller va fan skiten heter. jag kollade i min “garderob” och hittade en perfekt sommar style jag alltid ska ha. den heter muf brud 2001. alltså ljusblå jeans, vit skjorta, ytterplagg i olika varianter av kamel?? babyblå.. mössa skulle jag haft om det vore vinter?? får väl bli scarve? eller nä, d känns “bögigt”.. kanske en grårandig skjorta med vit collar och cuffs, sen nåt sött rosa och ett paket camel blå i handen för att sätta färgskalan. synd bara att jag slutat röka! haha, va enkelt det va!!! mitt tips till alla smokers som en dag vill sluta e: rök camel silver. jag gjorde det och hade inte ens hälften så mkt abstinens som när jag slutade förra gången efter 5 år av marlboro. ok, nu ska jag sluta prata om att sluta röka och i stället gå ut på en klämcheck promenad. haha, asså saker lantisar gör förutom att promenera med öppen mun:

– förenas i social dyrkan av ett barn som är “så speciellt” och lillgammalt, så e det i 10 fall av 10 ba en vanlig svenneunge
– överpresterar inte när det gäller skola eller jobb utan enbart när det gäller att härma och komma överens med gubbar o kärringar
– ler på bilder på ett sätt som att dom e på väg nånstans med energi typ “nu fasiken kommer jag och tar dej!”

saker coola gör i stan:

– ba e
– ingenting va.. jag vet inte
– ääh

Comments are closed.