cigg

när man vaknar i ett helt gulrandigt rum, pga persiennerna, vet man att det är höst! oh, hösten. eller oh! vintern när det är som att vägverkets grus utblandat med snön på promenadstråken ser ut som daimglass.

så taskigt att jag inte kan plugga psykologilinjen pga mina pissiga gymnasiebetyg. eller, jag har inte pissiga betyg, men de räcker inte hela vägen. jag måste sätta 2.0 på högskoleprovet. måste måste. det borde vara som i schweiz där alla får börja på t ex läkarlinjen men bara eliten klarar första året eftersom tempot är så högt. så blir puckon inlottade här som nördade sig gymnasiet genom, typ var med på gymnastiken, inte rökte cigg eller festade, som ba “ja vill hjälpa barn som hare svårt hemma”. go fuck yourself, nej, högskoleprovet, 2.0

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80