fortune

jag stod nere i tvättstugan så tänkte jag “gud vad roligt om jag säger någonting till varje plagg innan jag stoppar in det i tvättmaskinen!” eller eeh, det gjorde jag väl ändå inte, jag är inte efterbliven, däremot har jag insett att alla plagg jag regelbundet tvättar är så sinnessjukt tråkiga att de knappt förtjänar att tvättas. i ikeakassen: svarta tröjor i merinoull (handtvätt), grå strumpor som är bruna under hälen, jeans, jag orkar inte tvätta längre. jag orkar inte klä mig. ingenting spelar roll, är så deppremerad. jag känner mig som en tönt, en tonåring, jag känner mig korkad. som om det inte vore nog, jag har tappat bort mitt bankomatkort igen. jag har fått en finne vilket gör det omöjligt för mig att ens gå in på ett bankkontor för att skaffa ett nytt. det ligger en trosa i tvättstugan. underbara liv.

… nu händer det någonting här *känner häx-vibe*

jag måste börja med new age igen, I can feel the crystals calling.

favoritstenar:

– bärnsten
– rosenkvarts
– bergskristall

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80