spelmissbrukare

jag e sjuk

har spelat gta 5 i 24 timmar. det är röda nät i ögonen och som en dimma över allt jag ser. tv-soffan har blivit en rövgrop som skramlar så fort jag andas för det ligger så mycket burkar och flaskor där. som att ligga och mysa i ett minfält eftersom en flaska när som helst kan slå i golvet. nu ska jag ta en powernap och sedan köra dygn 2. min knäppa farmor ringde och varnade mig för nätdroger eftersom hon tror att stockholms tullar är min mun. allt som människor dör av i aftonbladet är per definition någonting jag kommer råka ut för. nätdroger, vad tror hon jag e? 12 år. uuuh, hon kanske tror jag har posters hemma, går i påsbyxor och har en stooooor stationär pc jag sitter och gapar framför. vilket nu när jag tänker efter stämmer? nej, men jag menar hela den krydd-stilen. som att man har kryddor.. svårt att beskriva. inte hasch/indiska style utan mer den gula burken som heter aromat. sååå nätdroger att ha den och att vara str8 kille men samtidigt lite feminin kanske. haha, nu tänker jag på den bodycontact-annonsen, återger fritt: “det blev inge sol idag och inge spana in mogna kukar på stranden, därför söker jag dig, äldre, lite mulliga naturman för träff. vi gillar båda att vara lite fjolliga och feminina”. hahaha, sååå mkt krav inför en “träff” en mulen sommardag? hursomhelst är jag emot min farmor. ska så rösta ut henne i nästa öråd!!!! hej då, nu måste jag blunda i fem sek uuöööh

Comments are closed.