dag 2

nu är det dag 2 i mitt sluta röka life och det känns som att en svag ström går genom huvudet!!!! allt hoppar pyttelite hela tiden och jag tror att ratten som reglerar fokus är sönder. samtidigt som jag skriver detta är synskärpan jonky jonk, ungefär som på en dum digitalkamera när man “trycker in knappen halvvägs” och i huvudet spelar dom c-vitamin brus på repeat, men det är fan skönt. jag känner mig riktigt nice sjuk eftersom jag ligger ned hela nätterna, trots att jag inte sover. det går 4 program efter varandra på fyran. först house, medium, sen glamour och till sist tv-shop. i relation till fyrans natteve har jag växt in i rollen som offret som börjat se fram emot förövarens tortyr för att återvinna någon slags kontroll över en skrämmande, oförutsägbar situation, för det är verkligen skärselden att somna till nyheterna, vakna och kolla upp så står patricia arquette där i anklagande pottfrilla vid nåt frukostbord och bredvid henne står hennes “man” som har helt asexuella slingor i håret och ser ut som en jävla skojare som säljer på folk “skit som inte funkar”??? antingen det, eller så doppar dom smutsiga bestick i en balja på tv-shop, eller så är det snygga killar i glamour och ljussättningen är porrfilm så jag tror det e sån stämning. min vardag har en sån centrifugal quality just nu pga mitt rökstopp, varseblivning och affekter ba lockar runt varandra i en abstrakt men harmonisk rörelse. solen kastar in sån riktigt kvällsgul geometri i lägenheten, jag tänker på killar, dom säljer påsklilja 39:90kr på ica och i samma stund längtar jag efter liljekonvaljer i dunkla blå rum, och från tvättstugan ser jag en husvägg som är målad i päron, så jag plockar upp nyanserna i hur sköljmedlet luktar bara för att det måste fortsätta runt, runt och runt. om det stannar och förståndet säger “cigg” är motargumentet “karaktärssvag tönt” men det får inte stanna. jag måste späda ut hushållsarbetet med aslånga promenader. ta en “öl”. gud, undra om öl kommer göra det lättare eller svårare. jag tror lättare!!! nu ska jag göra nåt med ättika och mitt ansikte. hejdå

Comments are closed.