loose lips sink ships

jag har äntligen beställt en mackdata! tycker det verkar rimligt att hela tiden nolla vinsten i firman genom att köpa skitdyra saker. vad jag ska leva på blir en senare fråga, så länge jag har råd med apelsiner och kaffe. fuck me, så gott att inleda morgonen med att pressa 8 apelsiner, brygga kaffe och sedan njuta av 2 saker att dricka fram till lunch. jag har även läst en bok om astralprojektion eftersom jag i flera år “rest” och vill utveckla min förmåga till fullo. läs inte följande stycke, haha måste ba skriva av mig lite om astralprojektion:

nu förstår jag i alla fall äntligen varför världarna jag besöker är skreva och i ständig skymning. jag förstår även varför det känns som att gå i sirap när jag rör mig och varför människorna jag möter är förvrängda. det är eftersom jag blir utkastad i ett astralplan med låg vibration då jag är en ondeskull människa och inom det astrala dras mörker till mörker. i världar med högre vibration är det enklare att röra sig och där är även miljöerna ljusare och människorna vackrare. jag som åtminstone upplever mig som insiktsfull tycker jag borde välkomnas i ljusare världar, å andra sidan ursäktar aldrig insiktsfullhet amoraliska handlingar! på de lägre astralplanen, som jag vanligen frekventerar, manifesteras känslor i former av varelser och tankar i former av objekt, därför är det viktigt att resa med kärlek och inte med rädsla. men jag blir ofta rädd eller upplever ett starkt äckel inför varelser och ting, vilket sedermera formar min upplevelse och fjättrar mig till de lägre nivåerna eftersom det groteska alltid fascinerat mig. i stället för att utforska dessa miljöer borde jag resa vidare, uppåt med klarare tankar. jag ska arbeta mer med att söka godheten om dagarna för mer angenäma projektioner om nätterna.

slut på astralsnack!!!

annars har jag dödsångest inför folktandvården. har inte besökt dem på 10 år och jag kan få in en nagel under en av mina framtänder *håller för öronen och skriker* gud. undrar verkligen hur länge det fungerar att leva detta life. har ju party hard i snart 10 år. har inte varit nykter en vecka i sträck sedan… ja du, 2007. kroppen är extremt falsk också, man kan ju lalla på utan varningssignaler så en dag ba POFF! är levern död, njurarna trasiga medan man ligger och rycker i serotonergt syndrom i någon buske utanför spybar som vid det laget heter fantasy spyland och ligger i noaks ark eftersom min kropp inte kommer gå sönder på minst 500 år! haha, rätt åt den! nä, men det är ganska obehagligt att jag verkligen kan dricka HUR MYCKET SOM HELST. slår vad om att jag skulle slå en t-röd i en duell. jaja, ska inte oroa mig, live fast, die young, be wild and have fun!

annan info: i lördags nykter på kåken tänkte jag: “gud va många som glor på mig, även killar, välansade semibrats med handplockad söderstil och glansiga, tjocka hår, ni vet, det gamla vanliga kåkenklientelet, så jag var tvungen att påpeka det inför anni som skojade och sa: “amen, det e för att du sitter med en tjej”, varpå jag ba

HAHAHAHA
haha
….
NÄÄÄ BUUUU det är sant!!!!

jag omger mig ALLTID med tjejer och sedan tror jag att killarna kollar på mig, vilket de säkert gör…….. för att utröna vilken relation jag har till tjejerna :(

ok, men nu måste jag hämta ut min mackdata! ska så blogga från den sen precis som carry gör

Comments are closed.